July 8, 2012

Our Hope,Our Dream,Our Target


SPORTS DAY !!

Last week hari sukan.This year was the last year kitorg celebrate hari sukan.And this was the second year we celebrate sports day without Niesah..Lpas ni ta merase dah feel sambut hari sukan kat sekolah.Memang sedih.tp life must go on.enjoy tetap enjoy.hihi.tahun ni kurang sikit sambutan dye.ta tau kenapa.ktorg datang pon just na tangkap gmba buat kenangan n cuci mate tgk athlete2 yang kacak lagi handsome.huhu.so,here u are.gmba2 ni ad 2 3 je y korg tgkp.y lain cilok punya..haha!



mira with fatin

Bendahara Team! ktorg just jadi tukang sorak je lah.klu na menyumbang pingat tu mmg xde lah kan.haha.

Laksamana Team

Cutenye Ladybird ni.Temenggung Team.

Syahbandar Team


Cikgu Asri.Dapat anugerah guru paling garang mse Hari Guru.But he looks cute with the balloons.haha

Persaingan yang sihat.

mira with fieqa





Love that Angry Bird <3



Finally,the champion title goes to......LAKSAMANA!!

Sepanjang ktorg study kat SMKBK ni.xpernah sekalipon rumah Bendahara menang.huhu.
k.that's all for this entry.Next time bile 'kerajinan' tu datang balik Famisa akan update blog ni kayy.

MAJUKAH SUKAN UNTUK NEGARA!!

Book Worm

Hari tu Fatin participated in Anugerah Nilam Kebangsaan 2012.we're proud of her.memanglah.buakn senang tau nama tersenarai dalam list anugerah ni.eventhough banyak gile cabaran y Fatin tempuh since nilam daerah lagi.so...congatulation Fatin! :D










Sahabat Forever


Throughout life you will meet one person who is unlike any other. This person is one you could forever talk to. They understand you in a way that no one else does or even could. This person is your soul mate, your best friend. Don't ever let them go, for they're your guardian angel sent from heaven above.