May 7, 2014

Kami Hang Out

assalamualaikum wbt.


Alhamdulillah setelah sekian lama blog ni bersawang akhirnya terbuka hati aku nak update story pasal FAMISA.u see last update pon pasal tempat kitorang study lepas SPM.Niesa in UTP, Fatin in Matriks NS and aku kat Matriks Perak. Well, fyi, aku and Fatin dah habis pon matriks and Niesa now taking her degree in Chemical Engineering,still in UTP. Nampak sangat blog ni telah diabandonkan dan dianaktirikan oleh kitorang.


Okay.The reason why aku eksaited sangat nak update ni sebab last Monday we,FAMISA yes,Fatin Mira and Niesa finally dapat chillin' together.eventhough tempatnye hanyalah di Kiara Square (sob..sob..) we really enjoy spending our precious time together. Aku pon dah rindu gila nak argue dengan Fatin and memanja dengan Niesa.hihi. Listen to their story walaupun aku selalu blurr tak fokus ape yang diorang cakap and aku tak reti nak bagi nasihat. But i am glad that i was there for them. 


The grown up FAMISA.turning 20 next year!

Seriously nak jumpa lagi. This time dengan our beloved FIZATA and others to. But please tolong jangan bagi aku buat keputusan cause selalunya aku je la yang buat decision kalau nak keluar hangout.

Anyway, aku nak stresskan kat sini yang aku sayang sangat dengan budak dua orang ni dan aku harap persahabatan kitorang yang terjalin ini adalah ukhwah fillah dan kekal hingga ke Jannah.in shaa Allah :')