May 10, 2013

Butik Online : Sally Fashion



hey girls..!or if any boys are reading..hahaha
today..at almost 1 a.m..
admin nak buat review tentang sebuah butik online yang menarik..
hehehe..
SallyFashion !
i have been buying myself some of the stuff from this boutique..
and what do you know..
cantik je baju dia!
warna dia sangat ceria!
menampilkan gaya gaya terkini yang da boom,cuma for muslim..
kena memilih sikit lah untuk menepati ciri pemakaian kita..
from tops to pants..and also..lingerie..
banyak pilihan dress dan tops available..
this boutique serves you with a whole variety of stuff..
berkonsepkan style pempbelian pre order..
website sentiasa diupdate dengan pilihan pilihan terbaru..





SC1397
dress





SC1394
tops





SC1280
pants





NP1141
cardigan




a whole lot more stuff to choose for you closet..
so try and browse around for something..
good luck!


May 4, 2013

Salam PRU 13 !


so..
sempena pru yang ke-13 nie..
admin sebagai warganegara malaysia yang comel..
haha..nak buat sedikit kupasan..
esok mengundi dah beb!
wuhuhuhuuuu!!




antara tiga 4 parti ini:




Manifesto Barisan Nasional





Manifesto Pas Terengganu





Ceramah Majlis Pelancaran Manifesto


Manifesto Pakatan Rakyat




itu sedikit sebanyak yang admin dapat cari..
walaupun kami para admin nie masih belum cukup umur untuk mengundi..
tapi perlu lah jugak kan mngambil tahu perihal bumi malaysia nie..huhu
skema ayat..
apa apa pun esok..
fikirlah dengan matang dan bijak..
tidak kira mana satu parti pilihan anda..
kita tetap masyarakat yang hidup bersatu padu tanpa mengira bangsa dan agama..
jangan ada perbalahan..
jangan ada persengketaan..
peace peace.. ^_^
think for the future, for the future generation!
SALAM PRU13 <3


Hangout Lagi *with pictures


helo earthlingsss..
this is our latest update!
it has been quite a time since we update our blog isn't it?
okay,without further a due..haha
annoying jugak skema skema ni..
so, these are some of the pictures..
of us..
but without fatin..
she's..err..having some problem with her family..
as usual..=='
and there u go..
our 2013 hangout album




Piqah and Mira






Mira and Zati





 
Nisa, Piqah and Mira






From left :
Mira, Zati(kuning), Piqah, and introducing HANI!






Niesa and Mira






From left:
Zati, Piqah, Niesa, and Mira(Pink)





Hani, Zati and Piqah






Mira and Nisa






Hani and Mira






The four of us.. =)






Hani and Mira






Mira and Nisa 





Mira, Zati, Piqah and Hani






Kami berempat yang comel lagi kiut..huhu




so that's it..
nak tulis panjang panjang pun tak reti..
haha..
supposely ada piqah anastaz sekali..
tapi dia dengan dia punya ikhmal..haha
so tidak lah dia mengikuti kami ke sini..
ngeh ngeh ngeh..
btw,admin nak minta kalian readers semua..
yang comel yang trendy yang wangi..
bantu..
doakan Myss Rara supaya dapat buat keputusan yang tepat..
untuk pilihan universiti dia..
she's really confuse..
hoping for the best for u RARA!