July 15, 2014

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My


Assalamualaikum wbt.


oke dah tengok tajuk. dah tau kan?
so itu lah dia..haha
so Nile.com.my ,
yang merupakan online shopping Malaysia yang menjual  baju muslimah , pakaian , kasut , beg , barang2 gym , buku , kelengkapan rumah/dapur dan sebagainya akan mengadakan giveaway bagi Hari Raya AidilFitri ini..
so basically we would like to join the giveaway :)



hadiah dia :
2 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 tunai
4 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM100 tunai 



banyak tuh RM300..
dah bajet dapat je tempat pertama..
so kalau kitorang dapat jadi pemenang bertuah tu, in syaa Allah..
kitorang akan buat giveaway dengan dana, ceh dana,,
daripada hadiah tersebut !
raya giveaway, with lots of stuff for you to get untuk hari raya.
so come..jom join GA by Nile.com ni :)






Macam mana nak join giveaway ni ?
 Korang hanya perlukan buat satu entry dengan mengikut 4 step di bawah..


1. TAJUK : Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

2. Letak banner atas tu di dalam entry korang dan link kan banner itu dengan link yang ini ..


3. Dalam entry korang ceritakan apa korang nak
  buat , kalau korang dapat RM300 tu..

4. Emailkan ke give_away@nile.com.my korang punya detail dengan tajuk :

Raya GiveAway (Nama Penuh Korang) 
a. Link Blog : 
b. Nama Penuh : 
c. H/p Number :

klik banner klik klik..huhu


 Tarikh akhir untuk join contest ni ialah pada :21/07/2014, 11.59pm.
check result kat sini eh :)