July 15, 2014

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My


Assalamualaikum wbt.


oke dah tengok tajuk. dah tau kan?
so itu lah dia..haha
so Nile.com.my ,
yang merupakan online shopping Malaysia yang menjual  baju muslimah , pakaian , kasut , beg , barang2 gym , buku , kelengkapan rumah/dapur dan sebagainya akan mengadakan giveaway bagi Hari Raya AidilFitri ini..
so basically we would like to join the giveaway :)



hadiah dia :
2 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM300 tunai
4 x Pemenang Bertuah akan mendapat RM100 tunai 



banyak tuh RM300..
dah bajet dapat je tempat pertama..
so kalau kitorang dapat jadi pemenang bertuah tu, in syaa Allah..
kitorang akan buat giveaway dengan dana, ceh dana,,
daripada hadiah tersebut !
raya giveaway, with lots of stuff for you to get untuk hari raya.
so come..jom join GA by Nile.com ni :)






Macam mana nak join giveaway ni ?
 Korang hanya perlukan buat satu entry dengan mengikut 4 step di bawah..


1. TAJUK : Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

2. Letak banner atas tu di dalam entry korang dan link kan banner itu dengan link yang ini ..


3. Dalam entry korang ceritakan apa korang nak
  buat , kalau korang dapat RM300 tu..

4. Emailkan ke give_away@nile.com.my korang punya detail dengan tajuk :

Raya GiveAway (Nama Penuh Korang) 
a. Link Blog : 
b. Nama Penuh : 
c. H/p Number :

klik banner klik klik..huhu


 Tarikh akhir untuk join contest ni ialah pada :21/07/2014, 11.59pm.
check result kat sini eh :)




May 7, 2014

Kami Hang Out

assalamualaikum wbt.


Alhamdulillah setelah sekian lama blog ni bersawang akhirnya terbuka hati aku nak update story pasal FAMISA.u see last update pon pasal tempat kitorang study lepas SPM.Niesa in UTP, Fatin in Matriks NS and aku kat Matriks Perak. Well, fyi, aku and Fatin dah habis pon matriks and Niesa now taking her degree in Chemical Engineering,still in UTP. Nampak sangat blog ni telah diabandonkan dan dianaktirikan oleh kitorang.


Okay.The reason why aku eksaited sangat nak update ni sebab last Monday we,FAMISA yes,Fatin Mira and Niesa finally dapat chillin' together.eventhough tempatnye hanyalah di Kiara Square (sob..sob..) we really enjoy spending our precious time together. Aku pon dah rindu gila nak argue dengan Fatin and memanja dengan Niesa.hihi. Listen to their story walaupun aku selalu blurr tak fokus ape yang diorang cakap and aku tak reti nak bagi nasihat. But i am glad that i was there for them. 


The grown up FAMISA.turning 20 next year!

Seriously nak jumpa lagi. This time dengan our beloved FIZATA and others to. But please tolong jangan bagi aku buat keputusan cause selalunya aku je la yang buat decision kalau nak keluar hangout.

Anyway, aku nak stresskan kat sini yang aku sayang sangat dengan budak dua orang ni dan aku harap persahabatan kitorang yang terjalin ini adalah ukhwah fillah dan kekal hingga ke Jannah.in shaa Allah :')