January 29, 2012

2012(SPM)+study+tuition=GARHHHHHHH!!!!!!!!


Oh my gahh!!
just realised y year 2012 belum ad post lagi.
well.busynye kitorang ni tuhan je yang tau.
first day of school dah macam a day bafore SPM..
SPM??!!!
Talking about SPM..eerrrrr.
seram doe klau fikir lama2.macam na terjun bangunan pon ada.
tahun ni we'll having the most scarying examination in life (bak kata ex2 form 5)
are we well prepared??errr.
susah nak cakap.
kononnya holiday last year na cover la all form 4 subjects.
but,again KONONNYA lah kan.
berfesbuk,bertwitter,dan segala macam 'ber' y membuatkan kitorang lupe na study huhu.
but homeworkSSSSS yang belambak tahap GABANITA tu kene la jugak siapkan.huhu.
kalau tak tc salmi(bkn nama sebenar) will punish us duduk exactly kat pokok bunga.
sounds nice kan.
kerja tak siap bole duduk kat pokok bunga.
but seriously,mmg bunga2 tu cantik..but full of ULAT BULU panjat lidi siapa dulu dia yang jadi(ok merepek)

*(ulat bulu says: akak FAMISA tak payah la buat homework..nnt bole la break the ice dengan saya..saya "FRIENDLY" taww(cakap secara comel)


btw,tahun ni expecially before SPM
we guess there'll be no hangout.mmg nak sgt hangout.but u'know wuts more important right.
klu contact pon jarang2 dah.
lepas SPM na pegi london bertiga pon bole.haha.

so far,form 5 pny subject kire ok la.tak de la burden sangat sampai na nangis(pernah nangis blaja phys mse f4)huhu
so,sekarang ni kena pandai baahgi mse na buat hw n study.klu tak mmg horror.

so,we guess ni je la for da fisrt entry of dis year.
but mira got an interesting story to tell.(well,not really interesting.huhu)

k.papai all.








No comments:

Post a Comment