August 3, 2012

Selamat Berpuasa!


helo..huhu..happy ramadan everyone..rasanya belum terlambat lagi famisa nak wish..amacam?bangun sahur tak pagi tadi?
ahaha






jadikanlah puasa kita pada tahun ini lebih baik daripada puasa tahun2 sebelumnya..tahun depan belum tentu jumpa ramadan tau!











kita nie puasa jangan lah sekadar untuk buka je..maksudnya?takde meaning apa2..puasa cuma dapat lapar dan dahaga..perasan tak, orang kita memang takde masalah kalau bab buka awal nie kan..?huu








SERIOUSLY korang..terutama teruna2 tuu..stop lah main2 mercun..dah tak larat dah nak baca kisah orang putus jari dalam paper every year,,daripada hensem terus tak hensem..kalau dah hensem tu aptah lagi..kan lebih baik kalau korang balik tadarus al-Quran ke apa?













yang perempuan tu..jangan lah buat perangai macam selalu..tutup2 lah "harta" kita tu..buat apa bagi orang tengok..lelaki nie tak boleh pakai,tak boleh percaya tau..nanti dia nak kahwin dia kan cari yang elok jugak walaupun dia tak elok mana..so,apa lagi? =) 








No comments:

Post a Comment