August 22, 2012

SELAMAT HARI RAYA!!

Assalamualaikum!

we, FA MI n SA ingin mengucapkan Selamat Hari Raya kepada ibu bapa, family,guru2,kawan2,musuh2 yang mngenali kitorang.
kitorang na mintk maaf dari hujung tudung hingga hujung stokin kalau2 kitorang terkeji ke, terumpat ke,
termarah ke, tersabotaj ke, terkasar bahasa ke, tercuri ke, termakan ke, terlempang ke.
maafkan lah ye.well,nobody's perfect..
kitorang pun tak nak la bawak dosa2 tu dalam examination hall tu nnt.
and kepada sesiapa y pernah buat salah kat kirorang pon kitorang da maafkan dah.

this year tak taulah ktorang dapat beraya sesame ke tak.almaklumlah..cikgu2 kitorang ni ingat kitorang dduk rumah je hari raya ni.so dorang bagi homeworkssssss(amek kau) yang blambak2 macam ktorg ni cuti sebulan.hmm rndu na tangkap gmbar sesame.




ni gambar raye kitorang mase form 2.bapak klakar.haha.muka masing2 tak matang lagi mse ni. perangai memang tak matang sampai sekarang.huhu.


akhir kata..SELAMAT HARI RAYA!!!!








enjoy this song :)


No comments:

Post a Comment